Manuel Rodríguez: “És urgent que la Generalitat prengui mesures per reduir les partícules de pols al Garraf en benefici de la salut dels veïns”

  • El diputat de Cs defensa donar resposta a les 400 denúncies interposades pels afectats i insta la Generalitat a difondre les dades de contaminació ambiental

Parlament de Catalunya, dimecres 18 d’abril del 2018. El diputat de Ciutadans (Cs) i regidor del partit a Sitges, Manuel Rodríguez, ha alertat que “és urgent” que la Generalitat prengui mesures per reduir les partícules de pols en suspensió al Garraf “en benefici de la salut de tots els veïns”. Després de presentar al Parlament una iniciativa* en aquest sentit, ha criticat que “encara no s’han difós les dades actuals de contaminació ambiental” per conèixer l’efectivitat de les mesures “insuficients”dutes a terme entre el desembre i l’abril per la Generalitat.

Manuel Rodríguez ha recordat que l’associació de veïns del Garraf i nombrosos ciutadans han presentat més de 400 denúncies al Departament de Territori. Davant d’aquesta situació, ha instat la Generalitat a “fer més i millors inspeccions per reduir les partícules de tipus PM10 i PM15” i ha proposat adoptar mesures per “minimitzar els seus efectes i limitar la contaminació”.

(*) Adjuntem la iniciativa parlamentària de Cs.

 

Manuel Rodríguez: “Es urgente que la Generalitat tome medidas para reducir las partículas de polvo en el Garraf en beneficio de la salud de los vecinos”

  • El diputado de Cs defiende dar respuesta a las 400 denuncias interpuestas por los afectados e insta a la Generalitat a difundir los datos de contaminación ambiental

Parlamento de Cataluña, miércoles 18 de abril de 2018. El diputado de Ciudadanos (Cs) y concejal del partido en Sitges, Manuel Rodríguez, ha alertado que “es urgente”que la Generalitat tome medidas para reducir las partículas de polvo en suspensión en el Garraf “en beneficio de la salud de todos los vecinos”. Después de presentar en el Parlament una iniciativa* en este sentido, ha criticado que “todavía no se han difundido los datos actuales de contaminación ambiental” para conocer la efectividad de las medidas “insuficientes” llevadas a cabo entre diciembre y abril por la Generalitat.

Manuel Rodríguez ha recordado que la asociación de vecinos del Garraf y numerosos ciudadanos han presentado más de 400 denuncias al Departamento de Territorio. Ante esta situación, ha instado a la Generalitat a “hacer más y mejores inspecciones para reducir las partículas de tipos PM10 Y PM15″ y ha propuesto adoptar medidas para “minimizar sus efectos y limitar la contaminación”.

(*) Adjuntamos la iniciativa parlamentaria de Cs.