CIUTADANS SITGES VISITA EL CAP PER A VALORAR LA SITUACIÓ ACTUAL 


EL PORTAVEU MANUEL RODRÍGUEZ CONSIDERA DE VITAL IMPORTÀNCIA REOBRIR EL SERVEI DE URGÈNCIES

Sitges, Divendres 8 de Febrer de 2019 El Manuel Rodríguez, portaveu del grup municipal de Ciutadans Sitges, ha visitat amb El Martín Barra, Diputat al Parlament de Catalunya, el CAP de Sitges. Els dos diputats s’han reunit amb la Directora del CAP i el Responsable de Serveis Territorials per a avaluar la situació actual del centre que porta patint retallades en serveis i personal des de l’any 2011.

El portaveu de Cs Sitges Manuel Rodríguez ha valorat el gran treball exercit pels empleats del CAP, especialment durant les temporades estivals les quals urgeixen d’un reforç en el servei degut a l’augment de la demanda. D’altra banda, ha recalcat la necessitat que el govern de Torra reobri les urgències nocturnes amb els mitjans humans i materials suficients per a prestar un servei necessari per a Sitges.

Durant aquesta legislatura Cs Sitges ha presentat una proposta en el parlament per a la reobertura de les urgències del CAP i una moció a l’ajuntament de Sitges aprovada per unanimitat per tots els grups polítics.